НОВИНИ
New Image

Трета национална среща на клубовете „Млади възрожденци“

by / No Comments / 318 View / март 24, 2017

New Image

 УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ,

 СКЪПИ МЛАДИ ВЪЗРОЖДЕНЦИ,

 На 6 май 2017г., събота, Общобългарският комитет „Васил Левски” организира в София Третата национална среща на клубовете „Млади възрожденци”. На нея очакваме да присъстват г-жа Илияна Йотова – вицепрезидент на Република България, под чийто почетен патронаж е инициативата, представители на Народното събрание, министри, както и изтъкнати писатели, журналисти, артисти, спортисти, бизнесмени, общественици и др.

За целта председателите на клубовете трябва да определят и изпратят в срок до 7 април 2017г. списък на двама ученици от своя клуб, които ще бъдат делегати на срещата. Във връзка с организирането и провеждането на това голямо за всички нас събитие е необходимо да изпратите попълнени анкетни карти на предложените ученици. Картите трябва да включват следните данни : трите имена, адрес по местоживеене, телефон, адрес на електронна поща, придружаващ учител, училище и клас на ученика и да бъдат изпратени до горепосочената дата на адрес : s.kalpakova@vasil-levski.bg

Общобългарският комитет “Васил Левски” ще се обърне официално към Министерството на образованието и науката, както и към съответните областни и общински институции за съдействие и подкрепа относно провеждането на инициативата.

Разходите за транспорт и за нощувка на учениците и ръководителите се поемат от Общобългарския комитет „Васил Левски”, общини и спомоществуватели.

Допълнително ще Ви бъде изпратена Програмата  на събитието.

 ВАСИЛ ВАСИЛЕВ

ПРЕДСЕДАТЕЛ

22 март 2017 г.